26-а Міжнародна спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів
29 травня - 1 червня 2019 року • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Прес-реліз

АвтоТехСервіс`2018 - незмінний успіх у форматі B2B

З 23 по 26 травня у Києві в Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній з успіхом пройшла 26-а Міжнародна спеціалізована виставка для ринку автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів АвтоТехСервіс 2018.

Як завжди виставка об'єднала лідерів автосервісного ринку і показала значне зростання за останні чотири роки. 200 та 1 компанії-учасниці - від виробників і постачальників компонентів, до офіційних імпортерів і дилерів - з 13 країн  світу представили комплексні рішення для всіх сфер автосервісу і післяпродажного обслуговування автомобілів.

Протягом чотирьох днів виставки фахівці з України, країн ближнього і далекого закордоння змогли ознайомитися з останніми новинками, оцінити та обрати кращі пропозиції за такими напрямками, як: автозапчастини, автокомпоненти, витратні матеріали, гаражне і діагностичне обладнання, інструмент, автоаксесуари, моторні мастила, автохімія, автокосметика та засоби догляду за автомобілями, акустичні та охоронні системи, автоелектрика, електроніка та інші невід'ємні товари для ремонту та обслуговування автомобілів. Крім того, в рамках спеціалізованої експозиції АЗК-Експо було широко представлено новітнє обладнання та послуги з проектування, будівництва, оформлення АЗС, АГС і електрозаправних станцій.

АвтоТехСервіс`2018 відвідали 7 611 профільних фахівців з усіх регіонів України, країн ближнього і далекого зарубіжжя. Рівень займаних посад гостей виставки також вражає. Понад 50% - власники, директори бізнесу та керівники відділів. 38% відвідувачів - фахівці виробничо-збутових відділів, менеджери з продажу, а також фахівці автосервісу. Завдяки залученню якісної аудиторії, багато експонентів відзначили позитивні результати від участі. Дані статистики в черговий раз підтверджують факт, що Міжнародна спеціалізована виставка АвтоТехСервіс - є провідним заходом формату В2В сфери автосервісу в Україні.

Міжнародний статус виставки АвтоТехСервіс'2018 підтверджує участь авторитетних галузевих компаній з таких країн як: Великобританія, Італія, Німеччина, Китай, Литва, Польща, ОАЕ, Румунія, Сербія, Туреччина, Франція, Швейцарія.

Вперше взяли участь компанії: Panther Tools & Products LTD (Великобританія), Radburg Center SRL (Румунія), Vitro Service France (Франція), Ast Services (Швейцарія), Aktest Service Equipments і Fors Yed. Par. Ve Оtomotiv SAN. TIC. LTD. STI (Туреччина), Autoventil A.D. (Сербія), Diederichs Karosserieteile GMBH (Німеччина). Вже ставша традиційною експозиція заводів-виробників з Китаю зросла на АТС`2018 у більше ніж у два рази.  Цей факт безперечно свідчить про те, що міжнародні партнери бачать перспективу в розвитку свого бізнесу на ринку України, шукають та знаходять компаньйонів серед національних компаній завдяки виставці.

Українських вітчизняних виробників представили такі компанії, як: АвтоКраз, Азмол Брітіш Петрокемікалс, Альфа-фільтр, ДіМеД, Завод полімерних виробів, Кременчуцький колісний завод, завод ІСКРА, ІФ Фільтр, Оупен Систем, Преміорі, Українські Хімічні Технології, УХЛ-Маш та ін.

Особливу увагу фахівців і подяку організаторів заслуговують постійні учасники виставки. Незмінно, з року в рік, на стендах цих компаній можна познайомитися з останніми досягненнями та новинками сфери автосервісу, дізнатися світові тенденції галузі, отримати кваліфіковану консультацію: JTC, Автомеханіка, Аджанта Інжиніринг, АТ Інструмент, АС Україна, ВІТОЛ, Вюрт Україна, Каміон Ойл , Фірма Майстер Сервіс, Машинтех, Планета обладнання, ПМС2, Стартерок, ТМАВТО, Форс Юкрейн, Ювента ТК і багато інших.

Відмінною особливістю АвтоТехСервіс`2018 стала велика кількість - 53%  компаній, які вперше взяли участь у виставці. Серед цих компаній можна було побачити, як «грандів», лідерів галузі, які довго й успішно працюють в сфері автосервісу, так і ті компанії, які відкрилися порівняно недавно, але вже встигли зайняти гідне місце на ринку: Ай-Полімер, АвтоГрузБаланс, Bizol , Брейнсторм Україна, еуро Драйвшафтс-Юкрейн, Мікрон-Моторс, Ніка Ойл, Дизель-Лайн, Світ Автокрепління, Ойл Груп, Свідіс Україна, Техно-Ойл-ЛК, УкрТурбо та інші.

Окрему подяку організатори висловлюють компаніям, які повернулися до складу експонентів, після кількарічної перерви. Ми високо цінуємо наше багаторічне успішне партнерство та вдячні за надану довіру компаніям: Альт-Стар, автодіагностиці Лайн, Автолок, Автоновини-Д, А-Грін, Магік Україна, ДС Автосервіс та іншим.

В рамках спеціалізованої експозиції АЗК-Експо 2018 були представлені останні новинки обладнання для АЗС, АГЗС (АГЗП), ДПС і нафтобаз, послуги з будівництва, сервісного обслуговування та ремонту систем автономного газопостачання. Окремо хочеться відзначити компанії, які представили високоякісне обладнання для безконтактних мийок самообслуговування від провідних світових виробників та власного виробництва: Washercar, Samwash, Autopena.PRO, Karcher. Дана експозиція викликала жвавий інтерес серед відвідувачів виставки та показала тенденції зростання на наступний рік. Вперше в рамках експозиції АЗК-Експо 2018 було представлено професійне торгове обладнання для сегмента HoReCa. Організатори щиро вдячні компанії MERX HoReCa за практичну можливість ознайомитися з усіма технічними особливостями і перевагами даного обладнання. Також організатори дякують компанію «Ювента», яка традиційно підготувала вражаючий стенд, на якому презентувала найширший спектр обладнання для АЗС, газових АЗС, нафтобаз, автомобільних мийок та СТО від провідних Європейських виробників.

Традиційно, на етапі підготовки виставки, організатори проводять масштабну рекламну кампанію і використовують сучасні маркетингові інструменти для забезпечення максимально ефективної роботи експонентів і відвідувачів на виставці. А саме були впроваджені безкоштовні програми: «Пошук дистриб'ютора», «VIP відвідувач» (Програма призначення ділових зустрічей), регулярні розсилки з новинами і новинками продукції учасників виставки. Завдяки даним сервісам, які спрямовані на розширення дилерської мережі та системи для призначення ділових зустрічей, учасники виставки провели переговори з 224 представниками з 124 профільних компаній, серед яких: Socar Energy Ukraine, АТ Дизель, Ашан Україна Гіпермаркет, Богдан-Авто Поділ, ВіДі АвтоСіті , Державтотранснііпроект, КАТ Карго Лоджистикс Україна, Київ-Газ-Сервіс, Кий Авто Холдинг, Мотус Аутомотив, Порше Інтер Авто Україна / Порше Захід, Прага Авто на Кільцевій, Служба автомобільного транспорту Департаменту господарського забезпечення СБУ, Снабторг СП, ТАТА Груп і багато інших.

Насичена ділова програма виставки включила заходи, які розглянули найбільш актуальні питання розвитку автомобільного та автозаправного сервісу. Особливу увагу фахівців привернули:

- Інтенсивний бізнес практикум: «Гараж Саміт 2018. Стань автосервісом №1». Організатор: Гараж Онлайн Академія.

- Щорічна конференція «Розвиток VALSPAR AVTOMOTIVE в Україні». Організатор: Хаммер Маркет.

- Авторські тренінги Анатолія Соловйова: «Утримання персоналу - тренінг для керівників автосервісу» і «Команда - конкурентна перевага малого бізнесу».

- Семінар: «Ефективні інструменти продажів на AVTO.RIA»
Організатор: AVTO.RIA

- Презентація шинного оператора SKLADN1.com.
Організатор: ПНВП «Союз-Диаген».

- Семінар для автосервісів: «Робота з запереченнями».
Організатор: AutoWay

- Семінар: «KENWOOD. Обжени конкурентів. Авто розваги 2018 »
Організатор: KENWOOD

Незмінним успіхом учасників і гостей виставки користувалася Олімпіада з видалення вм'ятин без фарбування серед майстрів кузовного ремонту автомобіля від компанії Piven-Services. За три роки свого існування олімпіада набула статусу «міжнародна» і стала одним з найяскравіших заходів виставки АвтоТехСервіс.

Крім того, різноманітні майстер-класи та презентації проходили на стендах учасників протягом усіх днів виставки.

Експозиція виставки SIA-АвтоТехСервіс'2018 і АЗК-Експо'2018 охопила усі напрямки ринку автомобільного та автозаправного сервісу, автомобільного афтемаркету. Більшість експонентів відзначили якісне та кількісне зростання професійної аудиторії і вже підтвердили свою участь у виставці Автотехсервіс 2019, яка пройде з 29 травня по 1 червня 2019 року в Києві в Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній!

Організатор - Premier Expo (ITE GroupPlc Великобританія)